Performance S

De Performance S is voor de meeste van onze klanten de beste koop: een no-bullshit approach voor een game PC met een focus op prestaties. Net als de Performance Eco is het systeem gemakkelijk te upgraden, al zal dat minder snel nodig zijn vanwege de extra opslag, extra geheugen en krachtigere grafische kaart.

Wil je nog meer prestaties? Dan is de Performance X misschien beter voor jou.

2 000,00

Uitverkocht

Uitverkocht

Sterke
prijs-kwaliteit

Krachtige luchtkoeling

Gemakkelijk
te upgraden

Volledige
transparantie

Uitgebreide garantieservice

Specificaties en andere informatie

Processor

Intel® Core™ i5-12400F (6 cores / 12 threads / tot 4.4 GHz)

Processorkoeling

Scythe Mugen 5 PCGH Edition

Moederbord

Gigabyte B660 GAMING X DDR4

Wi-fi

Geen Wi-Fi (!)

Geheugen

2x 16 GB DDR4 3600 MHz Corsair Vengeance

Grafische kaart

Nvidia GeForce RTX 3070 8GB GDDR6

SSD

Kingston NV2 2TB

Voeding

Corsair RM750x 80Plus Gold

Behuizing

Corsair 4000D Airflow

Besturingssysteem

Windows 10 Home (64-bit / digitale licentie), Windows 11 Home (64-bit / digitale licentie)

Uitverkocht

De performance S is het systeem om vandaag te kopen in het mid-to-high-end segment. Het systeem presteert uitstekend in op WQHD (2560×1440) en goed op 4K.

De performance S beschikt net als de Performance Eco over een Intel core i5 12400F. We opteerden ervoor om de processor niet te upgraden aangezien de winsten voor gaming erg klein zijn. Tegen dat de i5-12400F in gaming gedateerd is, geldt dat ook voor de Intel core i9-12900K. Met als klein verschil dat je nu geen fortuin uit geeft aan prestaties en functionaliteit die je niet gebruikt.

Hierdoor kan opteren voor extra geheugen en extra opslag. Die ga je in alledaags gebruik véél sneller merken. De 2TB opslag geeft je de ruimte om een grotere game collectie lokaal op te slaan, of om het opruimen van die downloadmap toch nog maar eens uit te stellen. De 32GB DDR4 geheugen maakt het ook mogelijk om vrijwel je software op de achtergrond te laten draaien terwijl je gamet.

Als grafische kaart werd er geopteerd voor de RTX 3070 8GB GDDDR5. Helaas zijn grafische kaarten van het groene kamp (Nvidia GeForce RTX) nog steeds duur waardoor een Nvidia RTX 3070 Ti of 3080 niet in het budget past. De RTX 3070 is een performante kaart die zelfs op hogere resoluties uitstekend presteert. Het gemiddeld profiel van onze klanten is hier zeer tevreden van.

De grafische kaart, het geheugen en de opslag kunnen net als bij de Performance Eco geüpgraded worden voor een lange levensduur.

Net als bij de Performance Eco opteren we voor de Corsair 4000D behuizing en de Scythe Mugen 5 PCGH processorkoeler om het geheel koel en stil te houden.

De PC wordt standaard met Windows 10 geleverd en kan later naar Windows 11 geüpgraded worden. Heb je graag dat we er al Windows 11 voor jou opzetten? Vermeld dit dan als opmerking bij het bestellen!

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Performance S” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *