Offerte aanvragen?

Wil je een volledige case-analyse van jouw gebruik en een systeem dat specifiek op die workload is afgesteld? Met een visueel of akoestisch design dat volledig bij jou past? Dan hanteren we een minimumbudget van €2500,- (zonder randapparatuur). Wil je gewoon aankoopadvies binnen onze webwinkel? Klik dan hier.

Wil je enkel de krachtigste en stilste waterkoeling in jouw systeem? Met bleeding edge processor op de maximale frequenties? Dan hanteren we een minimumbudget van €4000.

Wil je een systeem met custom waterkoeling, met cutting edge technologie én een prachtig design? Dan zit je in een eerder ongedefinieerde prijscategorie. We raden dan aan om minimum €6000 uit te trekken. Met het hoger budget wordt nog meer mogelijk (maar dat is niet noodzakelijk zinvol).

Heb je een workload die niet gamen is, maar waar een “gaming pc” voor wordt aangeraden? Of een computationeel intensieve workload zoals machine learning, simulaties of content production? Dan ben je even welkom bij Xenoware en bekijken we graag met jou hoe we optimaal kunnen voldoen aan jouw noden.

Aankoopadvies

Weet je niet goed wat je nodig hebt? Dan koop je waarschijnlijk best de Performance S. Dit is een all-round high-end gaming PC waarmee je in moderne titels op een moderne resolutie (2560x1440p) een geweldige gaming ervaring mee gaat beleven.

Liever wat goedkoper? Dan kan je opteren voor de Performance Eco. Het geheugen, de opslag en de grafische kaart kunnen gemakkelijk upgradet worden met ons open architecture beleid: je mag je systeem zelf upgraden of laten upgraden zonder je garantie te verliezen!

Ben je wat veeleisender en wil je echte topprestaties? Dan is de duurdere maar krachtigere Performance X geschikt voor jou. Deze beschikt over krachtigere grafische kaart en processor. Ook is de koeling verbeterd en en kan de voeding meer stroom leveren.

Een krachtiger systeem kopen zodat het langer meegaat werkt niet goed. Daarvoor evolueert de technologie te snel en is het high-end segment te duur. De grafische technologie evolueert echter véél sneller dan de processortechnologie. Hierdoor gaat de processor vaak 5 tot 7 jaar mee, maar is de grafische kaart na 2 of 3 jaar al gedateerd.

Het is daarom slimmer om een niet-overkill krachtig systeem te kopen en na enkele jaren de grafische kaart te upgraden. Dit zal (veel) goedkoper zijn en bovendien ook nog eens sneller!

Houd je centen bij voor een latere upgrade of investeer in een stuk premium randapparatuur! Zonder een echt goed scherm is het maar zonde om veel uit te geven aan een game pc. Of investeer in een mechanisch toetsenbord, een goede muismat of een ergonomische bureaustoel.

Wie ben jij?

Wat heb je nodig?*

Waarvoor ga je de computer gebruiken?*

Wat is je budget in EUR?*

Wil je graag personalisatie?

Wat vind je belangrijk?